Zomerretraite

Een achtdaagse retraite in Frankrijk

Voor studenten en oud-studenten van de school voor Zijnsoriëntatie. Er zijn enkele plaatsen beschikbaar voor overige deelnemers. 

Tijdens de Zomerretraite in Marelles staat het zicht van het 3e perspectief en non-meditatie centraal. In de schitterende omgeving van Marelles word je als vanzelf naar je open aard ‘toegetrokken’ en is het relatief gemakkelijk om in ‘postmeditatie’ de openheid te bewaren. Dat maakt deze retraite heel geschikt om door te breken in non-dualiteit en te wennen aan je non-duale aard.


Over de locatie

Marelles is een retraitecentrum in de noordelijke Ardeche, in de buurt van Valence. Het ligt op 800 meter hoogte (dat doet ook iets met je geest), omringd door krachtige natuur waarin je heerlijk kunt wandelen. De school voor Zijnsoriëntatie komt daar al zo’n 20 jaar, het voelt als ‘thuiskomen’. Dat komt niet alleen door de natuur, maar vooral door de zijnswijze van Eve en Christophe, de beheerders. Ze weten een heel ontspannen, vriendelijke en levenslustige sfeer neer te zetten. Ze zingen, maken muziek en koken fantastisch en royaal, samen met een team dat al jarenlang met hen samenwerkt. De slaapplaatsen en voorzieningen zijn eenvoudig, doch zeer goed verzorgd.


Praktische gegevens

De eerstvolgende Zomerretraite vindt plaats in juli 2018. In de zomer van 2017 kun je deelnemen aan de vijfdaagse Summerschool.