Workshop

Vreugde van Zijn

Voor mensen die geïnteresseerd zijn in Zijnsoriëntatie en in leven vanuit Rijkdomsbewustzijn. 

Tijdens deze tweedaagse ontdek je dat er een eeuwige bron van Rijkdom en Geluk in ons aanwezig is. Het contact met deze bron is het uitgangspunt in Zijnsoriëntatie. We noemen dit Rijkdomsbewustzijn. 

In Zijnsoriëntatie onderscheiden we drie soorten van geluk: relatief geluk, Spirit-geluk en Groot geluk. Relatief geluk is het geluk dat samenhangt met jouw persoonlijke situatie: een liefdevolle partnerrelatie,  zinvol werk, goede relatie met vrienden en familie, enzovoorts. Hoe fijn relatief geluk ook is, Rijkdomsbewustzijn gaat verder dan dat. Het gaat over geluk dat losstaat van de relatieve omstandigheden: Spirit-geluk en Groot geluk. Wanneer je de oriëntatie op jezelf en de wereld loslaat, maak je contact met de Zijnsgrond waar liefde en geluk inherent aanwezig zijn. Hier neemt jouw Spirit een vorm aan als gelukzaligheid, als licht, als onmiddellijk weten, als liefde, als schoonheid. Door je af te stemmen op de Spirit, raak je doordrenkt en getransformeerd door die gelukzalige kwaliteiten. Dit noemen we Spirit-geluk. Groot geluk is de herkenning van verlichting zelf: je herkent direct de non-duale openheid van alle verschijningen.

Tijdens de tweedaagse workshop ontdek je alle Geluksvormen en ervaar je hoe je vanuit Rijksdomsbewustzijn kunt leven. Wees gelukkig, los van de omstandigheden.

Je bent van harte welkom om de ‘Vreugde van Zijn’ te ontdekken. Meld je graag snel aan of neem contact op voor meer informatie. 


Praktische informatie

De workshop Vreugde van Zijn wordt volgend schooljaar (2017-2018) weer georganiseerd.