Inspiratiegroep

Persoonsgerichte begeleiding in groepsverband

Voor mensen met en zonder ervaring met Zijnsoriëntatie. 

In de Inspiratiegroep staan we stil bij de integratie van jouw liefde en wijsheid in de verschillende levensgebieden. Hoe kun je die handen en voeten geven in je privé en werksituatie? En ook: hoe kun je op een liefdevolle, respectvolle manier omgaan met lastige emoties zoals boosheid, angsten en patronen die je in jezelf afkeurt? Ook het bespreken van het je eigen maken van een meditatiepraktijk zal aan bod komen.

We starten de Inspiratiedagen met meditatief lichaamswerk en zitmeditatie. Daarna krijgt iedere deelnemer een sessie van 40′ waarin zij/hij persoonlijk begeleid wordt door Marc Wenselaers, Zijnsgeoriënteerde begeleider. Uit de ervaring van eerdere dagen blijkt dat deelnemers ook enorm veel leren van de sessies van de andere deelnemers!

Deze Inspiratiegroep groep staat open zowel voor diegene die willen kennismaken met de Zijnsgeoriënteerde benadering als voor diegene die reeds ervaring hebben met Zijnsoriëntatie. De groep bestaat uit 5 à 8 personen. Geïnteresseerden worden uitgenodigd op een gratis infogesprek van een halfuur. Dit kan eventueel ook telefonisch. In dit gesprek wordt voornamelijk getoetst of de verwachtingen en het aanbod op elkaar aansluiten.


Praktische informatie 

1e reeks

Data: zaterdag 21/1, zondag 26/2 zaterdag 18 maart 2017
Tijd: van 10.00 tot 17.00 uur
Trainer: Marc Wenselaers
Locatie: Praktijk Marc Wenselaers, Oudekerkstraat 68, Antwerpen
Prijs: € 270,- 

2e reeks

Data: (zaterdagen) 22 april, 27 mei en 24 juni 2017
Tijd: van 10.00 tot 17.00 uur
Trainer: Marc Wenselaers
Locatie: Praktijk Marc Wenselaers, Oudekerkstraat 68, Antwerpen
Prijs: € 270,- 

Wie voor de twee reeksen inschrijft betaalt 500 euro.

Direct inschrijven